Вход на Nantucketers, необходим за проучване на островен транспорт

Платформата за данни Нантъкет ви кани да участвате в Проучването на Регионалният транзитен орган в Нантакет (NRTA)/The WAVE! То ще ни помогне да разберем какво работи добре и къде могат да бъдат направени подобрения в обществения транспорт на Нантъкет. Моля, споделете мислите си защо желаете или не желаете да използвате обществения транспорт на Нантъкет. Важно за нас е да чуем дали в момента използвате WAVE или не!

wave

ЧЗВ (Често задавани въпроси)

Кой може да участва в проучването на NRTA/The WAVE?

Всеки, който е над 18 годишна възраст, или който живее на острова поне 6 седмици в годината, може да участва. Ние насърчаваме жители от ВСИЧКИ прослойки на обществото да участват за да можем да обхванем пълния спектър от опити и перспективи.

Защо да участвам?


Също така можете да печелите награда! Всеки, който завърши проучването има възможност да спечели подаръчни карти, предназначени за използване в местния бизнес. Всяка седмица, пет анкетирани ще спечелят по една подаръчна карта на стойност $25, както и в края на проучването.

Имаме ли нужда от още едно проучване? Организациите на островите не анкетират ли постоянно жителите?

Нантъкет има належаща нужда от местни данни и проучванията са удобен начин за достигане на широк спектър от заинтересовани лица. Ние вярваме, че проучванията са необходими за да сме сигурни, че нуждите на недостатъчно представените групи ще бъдат изведени на преден план. Проучванията на NDP са уникални със своя взискателен методологичен подход, възможност за използване на наличните допълнителни данни в NDP и достъп до множество езици.

Ще защитите ли данните и поверителността ми?

ДА. Поверителността на данните е от критично значение за NDP и ние ви съветваме да прочетете Политиката ни за поверителност на данните. NDP следва най-добрите практики в индустрията за да осигури конфиденциалност и поверителност на отговорите ви в проучването.Data Privacy Policy


 

Want to Make Your Opinions Known
Throughout the Year?

The Community Survey Panel is a trusted avenue for sharing insights on important community
topics in a private and anonymous way.  By signing up, you will be invited to participate
in surveys from time to time.