Присъедините се към Панела за проучвания в общността, доверено място за споделяне на мнение за важни за общността теми по сигурен, личен и анонимен начин.

Ние също Ви каним да попълните първите проучвания на NDP по-долу.

Текущи проучвания на NDP

Smiling-Women-photo-300x300

Жилищно проучване

Грижа ли Ви е за жилищните проблеми в Нантъкет?

Отделете 15 минути да споделите мнението си и да помогнете на общността да взима информирани решения за бъдещето.

girl_in_waves_400

Проучване за живота на острова

Защо избрахте да живеете, работите и/или играете в Нантъкет?

Моля отделете 10 минути за да споделите Вашето мнение с нас за да ни помогнете да разберем по-добре кои сме ние като общност.

Често задавани въпроси

Какво представлява Панела за проучвания в общността?

Панелът за проучвания в общността е нова инициатива за проучване, създадена за да представи как проблемите влияят на общността в Нантъкет. Членовете на панела периодично ще получават теми като паркиране и трафик, крайбрежна устойчивост, психическо здраве и достъпни жилища. Участието е доброволно и може да се откажете по всяко време.

Кой може да участва в Панела за проучване в общността?

Всеки, който е на или над 18 години, който живее на острова поне 6 седмици в годината може да участва. Ние съветваме жителите от ВСИЧКИ прослойки на обществото да се присъединят, за да можем да обхванем всички мнения и перспективи.

Защо да участвам?

Има много предимства на това да се присъедините към Панела за проучвания в общността. Той предлага сигурен и удобен начин да участвате в общността и проблемите й, тъй като анализите и резултатите от проучването се споделят с участниците в него, както и с жителите на града, местния бизнес и организациите с нестопанска цел. Участващите в проучването могат да спечелят и награди за участието си.

Нужен ли е наистина Панела за проучвания в общността? Не участват ли постоянно в проучвания жителите на острова?

Нантъкет има огромна нужда от местни данни и проучванията са удобен начин да се достигне до много хора. Ние вярваме, че проучванията са нужни за да се уверим, че нуждите на общността, включително и по-малко представените групи са изведени на преден план. Проучванията на NDP са уникални поради техният строг методологически подход, възможността за претегляне на предоставените данни за Нантъкет и достъпността им в много езици.

Ще защитите ли личните ми данни и поверителността ми?

ДА. Защитата на личните данни е изключително важна за NDP и ние Ви съветваме да прочетете нашата Политика за защита на личните данни. NDP следва най-добрите практики и стандарти в индустрията за защита на поверителността Ви.

Искате повече информация за NDP проучванията на панела за проучвания в общността? Свържете се с нас на info@nantucketdataplatform.com.