За да вземем мъдри решения, ние трябва по-добре да разберем кои сме като общност.

Защо избрахте да живеете, работите и/или да играете в Нантъкет?

Отделете 10 минути за да споделите мнението си.

Имаме Нужда От Гласа Ви

Платформата за Данни на Нантъкет в момента произвежда надеждни данни базирани на статистика на населението. Проучването за живота на острова е част от новата ни инициатива за проучване, с цел научаване как проблемите като паркиране в центъра, душевното здраве и достъпни жилища влияят на обществото ни.

Често Задавани Въпроси

girl_in_waves

Защо вие избрахте да живеете, работите и/или играете в Нантъкет?

За да вземаме добри решения, трябва по-добре да разберем кои сме като общност. NDP Ви кани да отделите 10 минути за да изразите и споделите вашето мнение.

Какво е Проучването за живота на острова?

Проучването за живота на острова е създадено от екип от специалисти по данни и социални учени на NDP от името на ReMain Нантъкет за да изследва факторите, които карат хората да идват на острова, това което ги задържа на острова и предизвикателствата които карат хората да го напускат.

Проучването за живота на острова е второто проучване в новия Панел за Проучване в Общността на NDP, доверен начин за споделяне на мнения върху важни за обществото теми по сигурен, поверителен и анонимен начин.

Кой може да участва в Проучването за живота на острова?

Всеки който има навършени поне 18 години, който живее на острова 6 или повече седмици, може да участва. Ние каним всички жители от ВСИЧКИ области на живота да участват в Проучването за живота на острова, с цел да обхванем по-широк диапазон от опит и перспективи.

Защо да участвам?

Проучването за живота на острова е възможност да отразим радостите и предизвикателствата от живота на острова. Вашата история има значение. Събраните резултати и анализи от проучването ще ни дадат ценна информация за това кои сме ние като общност. Ние ще споделим окончателния доклад с всички участници, както и с ReMain Нантъкет и други организации, за да им помогнем да служат по-добре на острова.

Също така вие можете да спечелите награда! Всеки човек, който попълни проучването участва за спечелването на подаръчен ваучер от местен бизнес. Всяка седмица петима участника в проучването ще спечелят $25 подаръчен ваучер, а в края на проучването един късметлия ще спечели $250 подаръчен ваучер от местен бизнес.

Имаме ли нужда от още едно проучване? Не правят ли организациите проучвания на живущите постоянно?

Нантъкет има огромна нужда от местни данни и проучванията са удобен начин да се достигне до по-широка аудитория. Ние вярваме, че проучванията са необходими за да се уверим, че нуждите на недостатъчно представените групи са изведени наяве. Проучванията на NDP са уникални с техните строги методологически подходи, възможност за използване на предоставените данни на NDP и достъпност в множество езици.

Ще защитите ли личните ми данни и поверителността?

ДА. Защитата на личните данни е от критично значение за NDP и ние Ви съветваме да прочетете Политиката за защита на личните данни. NDP прилага най-добрите практики в индустрията за да осигури конфиденциалността и неприкосновеността на Вашите отговори.

girl_in_waves_400

Искате Да Дадете Отзив За Проблемите В Общността През Годината?

 

Панела За Проучвания В Общността На Нантъкет ще бъде платформа за обществено ползване, в която хората от Нантъкет ще споделят техните познания и мнения за обществени теми по анонимен начин. Вашият принос ще бъде приет под формата на онлайн проучвания през. Резултатите от всяко проучване ще бъдат споделени публично и ще подкрепят вземането на умни решения за бъдещето от страна на общността.

 

Присъединете се към панела за изследване на общността >

 

Искате повече информация за Панела За Проучване В Общността преди да се включите? Свържете се с нас на info@nantucketdataplatform.com.